تغییر خط مشی Privacy گوگل

کاربران گوگل احتمالاً از تغییر آینده خط مشی Privacy گوگل مطلع هستند و هنگام ورود به جی میل پیغام هشدار مربوطه را دریافت کرده اند. یکی از نکات حائز اهمیت در این تغییر آن است که کلیه فعالیت های پیشین و آینده کاربر در جی میل، گوگل، یوتیوب، گودر، گوگل پلاس و دیگر سرویس های گوگل، به هویت کاربر متصل شده و دیگر از آن جدا نخواهد شد. از این داده ها برای شخصی سازی نتایج جستجو و دیگر خدمات گوگل برای هر کاربر استفاده می شود. 

اگر می خواهید بدانید گوگل از شما چه میداند مراحل زیر را طی کنید، البته بعد از فعال شدن خط مشی جدید امکان تغییر تاریخچه خود را نخواهید داشت.

۱٫ Go to the google homepage and sign into your account.

۲٫ Click the dropdown menu next to your name in the upper-right hand corner of your screen.

۳٫ Click accounts settings

۴٫ Find the “Services section”

۵٫ Under “Services” there is a sub-section that reads “View, enable, disable web history.” Click the link next to it that reads: “Go to Web History.”

۶٫ Click on “Remove all Web History”
Read more: http://www.digitaljournal.com/article/320137#ixzz1nsMe832Q

 

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.